Здравейте, знам,че винаги откликвате на призивите ни, та пак, моля. Бебе

...
Здравейте, знам,че винаги откликвате на призивите ни, та пак, моля. Бебе
Коментари Харесай

Зов за помощ до Петел: Преди година майката на бебе Жан чу страшни думи в болницата: Изписваме го, за да не вдига смъртността

" Здравейте, знам,че винаги откликвате на апелите ни, та отново, апелирам. Бебе Жан този път ", това написа доскоро наш постоянен четец, който е зает в благородната идея.

Ето апела на майката на Жан Иванов.

Детето, което преди година беше единствено на 6 месеца и беше в доста тежко положение, през днешния ден още веднъж има потребност от поддръжката на хората за лекуване отвън страната. 

Ето и текста на обръщението на майката:

Знаете ли какво е в навечерието на най-светлия празник Коледа да чуеш тези думи: “Изписваме го, с цел да не подвига смъртността на отделението ни…. "

Страшно е! Да знаеш, че лек за сина ти няма, че 6 месечното ти бебе няма да дочака даже първата си Коледа……. БОЛКА! А болката по болното ти бебе е толкоз мощна,че забравяш и не усещаш никакви други болки…… Кошмар, който не поисквам на никого.

Надявах се само на знамение! И то се случи ….

Днес, една година по-късно, Жан е едно усмихнато бебе, което с помощта на доста положителни и всеотдайни хора ни радва с наличието си. Жан е тук измежду нас! Тогава на шест месеца, през днешния ден към този момент на годинка и половина. Точно преди една година доста положителни хора ни протегнаха ръка, живяха с нашата бола,дариха движимости и пари и избавиха Жан. Благодарение на тази поддръжка Жан потвърди, че няма невъзможни неща. Той съумя от бебето овързано с тръбички, кабели и апарати, да се изправи и с малко помощ да седи самичък.

Днес аз още веднъж съм на колене пред вас и още веднъж се апелирам да ни подкрепите. Лечение за Жан в България няма!

Една година по-късно аз още веднъж Ви апелирам за помощ. Помогнете на Жан да има своята Коледа! Имаме потребност от вашата помощ,да ни подадете още веднъж ръка! За да не загубим борбата и Жан да успее! Заедно с Вас и Божията помощ се апелирам да съберем нужните суми с цел да продължим напред. Бъдете ангелите на моето дете, дарете ни вярата,че за него ще има УТРЕ! Не ни оставяйте сами в това тестване...

Моля Ви, помогнете му!

И дано Бог бъде с Вас, бъдете благословени!

Благодаря от сърце! Поклон пред вас!

Моля споделяйте!

Как можете да помогнете на Жан: www.facebook.com/groups/1819126318369287/permalink/2004553876493196/

Това е групата с благотворителния онлайн базар за Жан. Моля ви дарете ваши движимости за базара или закупете такива в интерес на Жан. Тук можете да „ продавате “, купувате, търсите всичко е в интерес на Жан. Вещи, облекла,играчки,техника…ненужни неща за един ще намерят своето място при различен.

Можете да поставите дарителски кутии за Жан. Админите в групата му ще ви дадат всички нужни документи,банери и инструкции.

Можете да организирате благотворителен базара във вашия град,концерт или всякакво друго мероприятие.Администраторите на Жан ще ви дадат инструкции и за това.

Дарителска Банкова Сметка:

Банка ДСК ЕАД

IBAN: BG 75 STSA 9300 0024 0501 81

BIC: STSABGSF

Жан Иванов Иванов

PayPal: paypal.me/helpjan

[email protected]

За преводите от чужбина с Transferwise:

Jan Ivanov Ivanov

IBAN: BG86STSA93000022723217

BIC:STSABGSF

е-мейл на майката за уведомяване ; [email protected]

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР